Berichten

Scouting Laurentius Dongen bestaat 75 jaar!

Zaterdag 29 februari 2020 is een dag om niet snel te vergeten. Het was namelijk de dag van de reünie naar aanleiding van het 75-jarig jubileum van Scouting Laurentius Dongen. De avond ontpopte zich tot een memorabele avond voor jong en oud. Meer dan 300 oud-leden en (oud-)vrijwilligers kwamen bijeen om contacten uit de eigen tijd aan te halen, en contacten te leggen met andere generaties.

Er was een gevarieerd aanbod aan dia’s, foto’s en andere memorabilia. Daarnaast was er de mogelijkheid om informeel bij te praten in de warmte van een ‘ouderwets’ kampvuur. Bovendien was er de mogelijkheid om samen het glas te heffen in de feestzaal met DJ en ten slotte kon ieder zich vereeuwigen in de fotohoek en het gastenboek. Tijdens de gehele avond hebben we onze gasten kunnen voorzien van de culinaire hoogstandjes van Proeverij Dongens Genieten.

Wanneer de foto’s van de avond beschikbaar zijn, ontvangen alle deelnemers deze via hun mailadres.

Scouting Laurentius Dongen is trots dat we zo veel mensen hebben mogen ontvangen. Zonder deze leden en vrijwilligers was onze groep nooit opgebloeid tot de vereniging die het nu is. Aan alle aanwezigen: bedankt voor uw aanwezigheid. We hebben genoten van de reünie.

Graag tot ziens!
unnamed

sponsorkliks

Met 1x extra klikken, steun je de Scouting!

Via SponsorKliks kan je makkelijk, eenvoudig en GRATIS! scouting sponsoren vanuit je luie stoel.
Maar het is niet altijd makkelijk dit te onthouden als je online aan het shoppen bent.
Wij bieden een oplossing voor de Google Chrome gebruikers!

Hoe werkt het?
Je installeert de extensie via: https://chrome.google.com/webstore/detail/sponsorkliks-scouting-lau/fanamehenpphloahepbdpmglbkjmhnfj?hl=nl&gl=NL
En als je gaat shoppen, komt er een balkje bovenaan je scherm.
Als je op de "klik hier om naar SponsorKliks te gaan", linkt hij door naar de site, en brengt je terug naar de winkel.
Je kan verder shoppen zoals normaal, met je aankoop sponsor je scouting!

Geen Chrome? Geen paniek!
Als je online gaat shoppen kan je via de snelkoppelingen van SponsorKliks naar je favoriete websop.

www.sponsorkliks.nl --> SLD