Berichten

Jantje 2021

JB

Buiten spelen is super belangrijk, maar wordt steeds minder vanzelfsprekend. 3 op de 10 kinderen spelen niet of slechts een keer per week buiten. Tijdens de collecte wordt geld opgehaald waarvan de helft naar de clubkas gaat en de helft naar de projecten van Jantje Beton. Met speciale aandacht voor kinderen in kwetsbare speelposities. Zoals kinderen met een handicap bijvoorbeeld. Zij willen ook met vriendjes in een speeltuin ravotten.
Dit jaar komen we ivm COVID niet langs de deuren met onze collectebus.

Maar het is nu mogelijk digitaal te doneren aan jantje beton.
Omdat juist nu buiten spelen zo belangrijk is.

Scan de QR code of druk op de link.

Speltak

QR-code

(klik om te vergroten)

Directe link

Bevers

Jacala Welpen

QR Bevers

RTT Welpen

Gidsen

Verkenners

RSA

Foto's alternatief Zomerkamp 2020

Foto's alternatieve Zomerkamp Scouting Laurentius Dongen

Na een heel leuk alternatief Zomerkamp mogen ook de plaatjes niet ontbreken. Veel kijkplezier!

Klik op de dag om naar de foto's te gaan:

-Maandag

-dinsdag

-woensdag

-donderdag

-vrijdag

Heb jij nog leuke foto's die er bij kunnen? Stuur ze dan door naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

sponsorkliks

Met 1x extra klikken, steun je de Scouting!

Via SponsorKliks kan je makkelijk, eenvoudig en GRATIS! scouting sponsoren vanuit je luie stoel.
Maar het is niet altijd makkelijk dit te onthouden als je online aan het shoppen bent.
Wij bieden een oplossing voor de Google Chrome gebruikers!

Hoe werkt het?
Je installeert de extensie via: https://chrome.google.com/webstore/detail/sponsorkliks-scouting-lau/fanamehenpphloahepbdpmglbkjmhnfj?hl=nl&gl=NL
En als je gaat shoppen, komt er een balkje bovenaan je scherm.
Als je op de "klik hier om naar SponsorKliks te gaan", linkt hij door naar de site, en brengt je terug naar de winkel.
Je kan verder shoppen zoals normaal, met je aankoop sponsor je scouting!

Geen Chrome? Geen paniek!
Als je online gaat shoppen kan je via de snelkoppelingen van SponsorKliks naar je favoriete websop.

www.sponsorkliks.nl --> SLD

Scouting Laurentius Dongen bestaat 75 jaar!

Zaterdag 29 februari 2020 is een dag om niet snel te vergeten. Het was namelijk de dag van de reünie naar aanleiding van het 75-jarig jubileum van Scouting Laurentius Dongen. De avond ontpopte zich tot een memorabele avond voor jong en oud. Meer dan 300 oud-leden en (oud-)vrijwilligers kwamen bijeen om contacten uit de eigen tijd aan te halen, en contacten te leggen met andere generaties.

Er was een gevarieerd aanbod aan dia’s, foto’s en andere memorabilia. Daarnaast was er de mogelijkheid om informeel bij te praten in de warmte van een ‘ouderwets’ kampvuur. Bovendien was er de mogelijkheid om samen het glas te heffen in de feestzaal met DJ en ten slotte kon ieder zich vereeuwigen in de fotohoek en het gastenboek. Tijdens de gehele avond hebben we onze gasten kunnen voorzien van de culinaire hoogstandjes van Proeverij Dongens Genieten.

Wanneer de foto’s van de avond beschikbaar zijn, ontvangen alle deelnemers deze via hun mailadres.

Scouting Laurentius Dongen is trots dat we zo veel mensen hebben mogen ontvangen. Zonder deze leden en vrijwilligers was onze groep nooit opgebloeid tot de vereniging die het nu is. Aan alle aanwezigen: bedankt voor uw aanwezigheid. We hebben genoten van de reünie.

Graag tot ziens!
unnamed

Bedankt voor jullie hulp!
Klik op bovenstaand logo voor alle sponsors!