Zaterdag 29 februari 2020 is een dag om niet snel te vergeten. Het was namelijk de dag van de reünie naar aanleiding van het 75-jarig jubileum van Scouting Laurentius Dongen. De avond ontpopte zich tot een memorabele avond voor jong en oud. Meer dan 300 oud-leden en (oud-)vrijwilligers kwamen bijeen om contacten uit de eigen tijd aan te halen, en contacten te leggen met andere generaties.

Er was een gevarieerd aanbod aan dia’s, foto’s en andere memorabilia. Daarnaast was er de mogelijkheid om informeel bij te praten in de warmte van een ‘ouderwets’ kampvuur. Bovendien was er de mogelijkheid om samen het glas te heffen in de feestzaal met DJ en ten slotte kon ieder zich vereeuwigen in de fotohoek en het gastenboek. Tijdens de gehele avond hebben we onze gasten kunnen voorzien van de culinaire hoogstandjes van Proeverij Dongens Genieten.

Wanneer de foto’s van de avond beschikbaar zijn, ontvangen alle deelnemers deze via hun mailadres.

Scouting Laurentius Dongen is trots dat we zo veel mensen hebben mogen ontvangen. Zonder deze leden en vrijwilligers was onze groep nooit opgebloeid tot de vereniging die het nu is. Aan alle aanwezigen: bedankt voor uw aanwezigheid. We hebben genoten van de reünie.

Graag tot ziens!
unnamed